Kategóriák
Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Árajánlatkérés
Árajánlatkérés
ÉRDEKESÉGEK !

 

 

Hírek

2019.09.03 8:00
Kolpa-San 2019-2020 katalógus új árakkal és akciókkal

KOLPA-SAN 2019-2020 katalógus

 

 

A KOLPA Közép – és Délkelet-Európa egyik vezető fürdőszoba berendezés gyártója. A cég székhelye Szlovénia déli részén, Metlika városában található. A termékek kizárólag európai alapanyagokból készülnek, a vállalat garantálja a megbízható minőséget. A kínálat széles skálája miatt mindenki megtalálhatja az igényeinek és ízlésének megfelelő terméket.

Kínálatunk között megtalálhatóak fürdőkádak, kádparavánok, zuhanytálcák, zuhanykabinok, fürdőszoba bútorok  és kiegészítők.

Fürdőkádak, zuhanytálcák: 100% homogén az egészségügyi szabványoknak megfelelő akril alapanyag felhasználásával készülnek. Az akril kádak nagyon jól tartják a meleget, rendkívül ellenállóak, abszolút nem sárgulnak, és nem is repedeznek meg. Tömör anyagszerkezete miatt könnyen tisztán tarthatóak. Termékkínálatunk minden típusú kádformát, változatot lefed, legyen szó egyenes kádról, aszimmetrikus kádról, térben álló kádról vagy akár sarokkádakról.

Garanciális feltétel a beépíthető kádaknál a kádláb, az előlapos kádaknál a vázszerkezet használata. A kádakhoz 6 féle masszázsrendszer (KOHLER) választható.

Az akril zuhanytálcák előnye a könnyű súlyuk, a könnyű és praktikus beépíthetőségük és a gazdag formavilág. Kínálatunkban megtalálhatóak a szögletes tálcák és a negyedköríves tálcák.

Zuhanykabinok, paravánok, válaszfalak: A profilok ezüst galvanizált vagy fehér porlakkozással készültek, az üvegbetét edzett biztonsági üveg különböző mintázattal. Kompenzációs profil beépítésére is van lehetőség, így széles a választék a méretek tekintetében is.

Bútorok: Minden Kolpa San bútor megfelel az európai biztonsági, minőségi és tartóssági szabványoknak. Nedvességnek ellenálló ragasztók és szegélyek használatával, minőségi tárlószerkezetek felhasználásával, széles szín, forma és méret választékban készülnek.

 


TRENDEK HÁZA

MOSOGATÓ

JAKUZZI

trendekhaza@gmail.com
06707724724
Ázsia Center
H-1152 Budapest
Szentmihályi utca 167-169
Nyugati szárny, első emelet, 1-es utca

Nyitva a hét minden napján 10-19 óráig!

Webáruház készítés