Kategóriák
Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Árajánlatkérés
Árajánlatkérés
ÉRDEKESÉGEK !

 

 

Hírek

2015.02.12 14:43
BETATHERM Fürdöszoba radiátorok

 

BETATHERM Fürdöszoba radiátorok .

 

B2 típusú csőradiátor

A B2 típusjelű fürdőszoba radiátorok fűtőcsövei síkovál profilú laposcsőből készülnek. Nagy sugárzó felülettel rendelkező radiátor, melyen a hegesztési varratok nem látszódnak.

BE típusú csőradiátor

A BP típus szellősebb, lazább változata. A típusnak kiugróan jó az ár-érték aránya. Praktikusan lehet szárítani, tárolni rajta.

BP csőradiátor

A BP csőradiátor a Betatherm Kft. legnagyobb múlttal rendelkező fürdőszobai radiátor típusa. 26 alapméretben gyártott fürdőszobai radiátor, egyszerű és letisztult formájával, valamint kiegészítőivel minden követelménynek megfelel.

BX típusú csőradiátor

A BX típusjelű csőradiátor a BP továbbfejlesztett változata. Szerkezeti kialakítása megegyezik a BP típuséval, azzal a különbséggel, hogy a fűtőcsövek ívesen vannak meghajlítva.

BY típusú csőradiátor

A BY típusjelű csőradiátor a BE továbbfejlesztett változata. Szerkezeti kialakítása megegyezik a BE típuséval, azzal a különbséggel, hogy a fűtőcsövek ívesen vannak meghajlítva, és speciális nyújtott profillal készül.

HB típusú csőradiátor

A HB típusjelű fürdőszoba radiátorokat tiszta, mutatós forma, jó használhatóság és takarékos ár jellemzi.

HC típusú csőradiátor

Az ellipszis csövek modern hatást kölcsönöznek a megszokott felépítésű törölköző szárító radiátornak.

HF Flamingo csőradiátor

A fürdőszobai radiátorok új generációjának tagja kiemelkedően jó tárolási és szárítási lehetőségekkel rendelkezik, 50 mm-es kötéstávolsága pedig a legkorszerűbb technikai trendeknek megfelelő. Szimmetrikus kialakítása miatt a gyűjtőcsövek jobb és …

HQ típusú csőradiátor

HQ típusú csőradiátor, új négyszögletes formavilágú fürdőszoba radiátor.

HX típusú csőradiátor

A HX típusú csőradiátor a HB továbbfejlesztett változata. Szerkezeti kialakítása megegyezik a HB típuséval, azzal a különbséggel, hogy a fűtőcsövek ívesen vannak meghajtva.

LX típusú csőradiátor

Közkedvelt és sikeres termékeink közé tartozik az LX típusjelű Betalux fürdőszoba radiátor. A hajlított csövek által biztosított lendületes forma nagy tárolókapacitással és jó hőleadó képességgel társul. Többféle burkolólemezzel rendelhető.

Rozsdamentes radiátorok

Különleges igények kielégítésére rozsdamentes acélból is gyártunk fürdőszobai radiátorokat.

Térelválasztó radiátorok

A BR, BP, BE, BX, és BY típusok térelválasztó kivitelben is rendelhetők.

BR típusú csőradiátor

A BR - Betarad csőradiátor a Betatherm Kft. legnagyobb múlttal rendelkező fürdőszobai radiátor típusa. 26 alapméretben gyártott fürdőszobai radiátor, egyszerű és letisztult formájával, valamint kiegészítőivel minden követelménynek megfelel. …

 

 

 

 

 

 

 

Webáruház készítés